Boupla Totaalservice: geen zorgen

Boupla realiseert niet alleen plafonds en wanden. Wij plaatsen ook brandwerende- en geluidswerende vloeren.
Totaalbetimmeringen voor bijvoorbeeld koven, betimmeringen rond ramen en deuren en overige timmerwerken behoort tot de mogelijkheden. Ook het brandwerend betimmeren van stalen kolommen en het plaatsen van brandwerende houten of stalen kozijnen, deuren en het plaatsen van brandwerende wanden en plafonds volgens voorschriften van de fabrikant.
Tevens verzorgen wij het brandwerend maken van gebouwen door het plaatsen van brandwerende producten zoals manchetten, brandschotten bij doorvoeringen door wanden en vloeren.

Vraag advies

Systeemwanden (ver)plaatsen

Systeemwanden bieden u de vrijheid om uw kantoor of bedrijfspand flexibel in te delen. Ideaal wanneer u te maken heeft met een van vorm en grootte veranderend bedrijf of personeelsbestand. Boupla heeft jarenlange ervaring met allerlei soorten en merken systeemwanden. We plaatsen ze niet alleen, we verplaatsen ze ook, demonteren ze of breiden ze uit. Onderdelen die nog goed zijn, geven we aan u in bewaring, zodat u deze later nog eens kunt gebruiken. Kwestie van meedenken.

Wars van hokjesgeest

Wij leveren weliswaar scheidingswanden, maar we hebben bepaald geen hokjesgeest. We zijn geen loodgieter, maar als er door het verhuizen van een scheidingswand een waterleiding verlegd moet worden, dan regelen we dat voor u. Dat hoort bij de service, vinden wij.

Gewoonweg fatsoenlijk

Wanneer wij een systeemplafond plaatsen of een systeemwanden verplaatsen, dan geeft dat natuurlijk rommel. Maar die is opgeruimd voordat uw medewerkers weer op kantoor zijn. Daar is de stofzuiger voor, die wij altijd bij ons hebben. Verder zorgen we ervoor dat kasten en bureaus weer op hun plek staan. Kleine moeite, groot plezier. En een kwestie van fatsoen, vinden wij.

Alles volgens het boekje

Wij plaatsen regelmatig brandwerende systeemwanden en deuren voor klanten. Maar hoe weten ze nu dat alles in orde is? Doordat we bij Boupla volgens het boekje werken. Een kwestie van vertrouwen, vinden wij.

Het zijn de kleine dingen die het doen

Wist u dat we bij Boupla ook klein onderhoud plegen aan wanden en plafonds? Misschien moeten er een paar plafondtegels vervangen worden. Zit een diepe kras op de scheidingswand. Of doet een lichtarmatuur het niet meer. Wij zorgen er graag voor dat alles er weer spic en span uitziet en werkt zoals het hoort. Kwestie van beroepseer.

Grote voorraden, kleine hoeveelheden

Ben je bijna klaar met de klus, blijkt dat je net 1 profieltje tekort komt, of precies 3 plafondplaten. Tja, wat dan? Bij de groothandel moet je gelijk een heel woud aan profielen kopen, en een vol pak plafondplaten. Bij Boupla vinden wij dat onzin. Als we aangebroken voorraad hebben liggen, dan mag je best enkele stuks afnemen. Rijd even langs, pik de spullen op bij de afhaalbalie en gauw weer terug naar de klus. Een kwestie van klantvriendelijkheid, vinden wij.

Waarmee mogen wij u ontzorgen? Laat het ons weten.

Laat het weten