Boupla Totaalafbouw

Boupla heeft de laatste jaren een grotere expertise ontwikkeld op het gebied van totaalafbouw. Hun doel is om de klant volledig te ontzorgen door het regelen van alle werkzaamheden, zoals betimmeringen, E&W installaties en vloerafwerkingen. Kortom, alles wat nodig is voor een succesvolle afbouw.

Vraag advies

Systeemwanden (ver)plaatsen

Met systeemwanden heeft u de flexibiliteit om uw kantoor of bedrijfspand naar eigen wens in te richten. Of het nu gaat om een groeiend bedrijf of veranderend personeelsbestand, Boupla heeft de expertise en ervaring om u te voorzien van diverse soorten en merken systeemwanden. Naast het plaatsen van de wanden, bieden wij ook de mogelijkheid om ze te verplaatsen, demonteren of uit te breiden. Bovendien bewaren we de goed functionerende onderdelen voor later gebruik. Bij Boupla denken we graag met u mee.

Wars van hokjesgeest

Hoewel we scheidingswanden leveren, hebben we absoluut geen beperkte visie. We zijn geen loodgieter, maar als het verplaatsen van een scheidingswand betekent dat er een waterleiding moet worden verlegd, zorgen wij daar graag voor. Het is voor ons vanzelfsprekend om dit als service te bieden.

Gewoonweg fatsoenlijk

Wanneer wij een systeemplafond installeren of systeemwanden verplaatsen, kan er natuurlijk wat rommel ontstaan. Maar wees gerust, voordat uw medewerkers terugkeren naar kantoor, zorgen wij ervoor dat alles netjes is opgeruimd. Onze stofzuiger is altijd paraat. Bovendien plaatsen we de kasten en bureaus weer op hun oorspronkelijke plek. Het is voor ons een kleine moeite, maar het zorgt voor veel plezier. En het is gewoon een kwestie van fatsoen, vinden wij.

Algemene voorwaardes

Boupla is lid van de vakorganisatie NOA dit is ook een garantie voor goede kwaliteit van product en dienst.

Waarmee mogen wij u ontzorgen? Laat het ons weten.

Laat het weten