Speciale systeemplafonds en systeemwanden

Bij Boupla hebben we een bijzonder breed assortiment. 
We noemen hier een paar opvallende systemen: Open Ceilings, LED verlichting en akoestische oplossingen.

Vraag advies

Open Ceilings
de illusie van een glazen dak

Alsof u door het plafond heen naar buiten kijkt. Dat is de kracht van de LED-verlichte fotopanelen van Open Ceilings. Naar de hemel kunnen kijken, ook al is die niet echt, geeft een gevoel van rust en ruimte. Zelfs in ruimtes die zónder dat ‘open plafond’ benauwd zouden zijn.

Open Ceilings worden steeds vaker toegepast in medisch centra. Ze hebben namelijk een positief effect op het stressniveau en herstel van patiënten. Ook binnen bedrijven vinden de plafonds opgang. Niet alleen omdat de werkomgeving er prettiger en inspirerend van wordt, trouwens. Voorheen onbruikbare vierkante meters krijgen met zo’n ‘open plafond’ nieuwe gebruiksmogelijkheden.

Winkels, bars, restaurants... er zijn nog 1001 toepassingen te bedenken. Vooral doordat er vele prints beschikbaar zijn, en ze ook speciaal voor u gemaakt kunnen worden. Oh... bijna vergeten te vertellen: wist u dat het systeem naadloos inpasbaar is in bestaande systeemplafonds?

Vraag ons gerust om een offerte of oriënteer u eerst even op de webite van Open Ceilings.

LED verlichting

Boupla levert ook LED verlichting deze zijn in 4000 K = warm licht en 6000 K = koudlicht of kijk eens op www.verkoopplafonds.nl

Akoestische
oplossingen

Callcenters waarin iedereen tegelijk en door elkaar heen praat. Kantoortuinen waarin iemand zich probeert te concentreren terwijl de collega’s bellen en overleggen, en de printer velletjes papier staat uit te spugen. Vergaderruimtes waar een galm in zit. Een restaurant waar je geen fatsoenlijk gesprek met je tafelgenoot kunt voeren, omdat je elkaar niet kunt verstaan. Je zou er toch gek van worden?

Gelukkig zijn er allerlei manieren om geluid te beheersen. Een andere plafondplaat bijvoorbeeld, met een grotere geluidsabsorptie. Plafondeilanden die de nagalmtijd beperken. Wandpanelen die de ruimte aankleden, die daardoor minder hol klinkt. U denkt zeker gelijk aan die ouderwetse schotjes? Dat hoeft helemaal niet meer, hoor. Ze zijn zelf leverbaar met een eigen print.