Wat wij doen: wij leveren en monteren systeemwanden o.a. glaswanden, metalstud wanden, timmerwerk en plafonds

Boupla is gespecialiseerd in systeemwanden en systeemplafonds. We bieden een breed assortiment aan systeemwanden, plafondplaten en profielen van gerenommeerde merken. Onze plafondplaten zijn verkrijgbaar in zachte of hardminerale materialen, met diverse maten, kleuren en dessins. Naast de levering verzorgen wij ook de plaatsing en het onderhoud van systeemplafonds. Dit is ideaal voor pandeigenaren, vastgoedbeleggers en facilitair managers.

Lees meer

Systeemplafonds: veelzijdig en functioneel

Systeemplafonds worden vooral in kantoren en bedrijfspanden veel toegepast, net als in scholen, ziekenhuizen en winkels. horecagelegenheden en hotels hebben vaak ook systeemplafonds. Waarom deze plafonds zo populair zijn? Simpel: de systemen met losse plafondplaten zijn enorm functioneel. Zo kun je er:

  • De akoestiek mee beïnvloeden
  • De sfeer van de ruimte mee veranderen
  • De brandwerendheid mee bepalen
  • De isolatiewaarde mee verhogen
  • Luchtkanalen en elektrische bedrading achter wegwerken

Bovendien zijn systeemplafonds gemakkelijk in gebruik en goedkoop in onderhoud. Moet er een lamp bijkomen? Prima, verwisselen we een plafondplaat voor een armatuur. Is er lekkage geweest? Geen probleem: u vervangt gewoon de aangetaste plafondplaat en klaar. Dat is toch heel wat anders dan bij een gestuct plafond waarmee wij u ook van dienst kunnen zijn.

Verkrijgbare plafondeilanden

Plafondeilanden zijn verkrijgbaar in de merken OWA, Rockfon, Ecophon, Eurocoustic en Armstrong. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen, plafondeilanden kunnen snel en gemakkelijk worden geinstalleerd. Deze kunnen afzonderlijk worden toegepast of op plaatsen waar tradioneel verlaagd plafond niet kan worden geinstalleerd.

Kadeloos akoestiek plafondeiland zijn opgebouwd uit diversen akoestische materialen.